Om oss

Precima är ett verkstadsföretag beläget i Flen, Sörmlands hjärta!

Med precision som tradition har vi en bred erfarenhet inom skärande bearbetning och ett stort engagemang för de bearbetade detaljerna.

Våra flexibla arbetssätt är något som våra kunder uppskattar och vi tillverkar detaljerna i våra fleroperationsmaskiner för högsta effektivitet. 

Stort fokus ligger i att öka effektiviteten i utrustningarna inte bara med hjälp av automatisering utan vi har även installerat ett driftsövervakningssystem som i realtid visar och registrerar hur utrustningarna går. 

Nyttjandegraden har stigit markant, även operatörernas möjligheter att styra och påverka processerna har förbättrats tack vare detta.

Tillverkningen sker framför allt i mindre till medelstora serier, gärna återkommande men vi har även utrustning för omfattande serieproduktion.

Vi investerar löpande i ny högteknologisk utrustning och har kapacitet att med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser leverera till våra kunder. Samtidigt som nya maskiner köpts har också investeringar gjorts inom CAD, CAM och ERP system.

Genom hög kvalitetsmedvetenhet och engagerade medarbetarna har vi gemensamt skapat en trivsam arbetsplats där våra CNC-operatörer tar ett stort ansvar genom hela produktionsprocessen. 
 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå